INDIS VANLøSE SALLINGVEJ

Recentreview


4 stjerner ud af 501 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Indis Vanløse Sallingvej. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 jan 2023 at 20:12 manglede desværre smag
25 dec 2022 at 13:22 Levering tog halvanden time i stedet for de lovede 60 min, der var angivet. Fejl i bestillingen, så vi modtog forkerte drikkevarer.
13 dec 2022 at 0:52 Bestilte butter chicken, som der stod ville blive leveret 60 minutter efter. Det kom efter 30 min, og maden var virkeligt god. Ikke sidste gang jeg køber hos Indis
4 dec 2022 at 15:27 Levering tog to timer. Restauranten ringede og sagde de ville tilbagebetale halvdelen af prisen som kompensation, men det gjorde de ikke.
1 nov 2022 at 22:37 Smagte som det skulle men kunne have været lidt stærkere, så anbefaler man vælger stærk i stedet for mild. Leveringen var også til den aftalte tid.
23 okt 2022 at 12:57 Ordered for specific time. Arrived 30 min before an I had to serve cold food. Tracker not working, showing delivery at the chosen time, not actual delivery time. Tried to call twice. No answer.Just Eat help center was a joke and of no help, thx John.
23 okt 2022 at 10:26 Food was like warm upon arrival. Kind of seemed like it had been heated up in a microwave. Papadams were lacking in crispiness, so I would not order those again.
16 okt 2022 at 20:30 Grøntsagerne i vegetarretten var fra frost og meget bløde. Vi havde håber på frisk grønt
13 okt 2022 at 19:45 Dejlig indisk mad
7 okt 2022 at 13:49 Dejlig mad som var varmt uden at være tørt og tilpas krydret. Lækker samosa og hvidløgs-naan.
5 okt 2022 at 21:54 Normally they are doing good job. But today chicken lollipop was too dry and old. Tried to call but no answer.
2 okt 2022 at 19:41 Chicken Vendalu og Chicken Butter og Saag Paneer var alle lækre.