INDIS VANLøSE SALLINGVEJ

INDIS VANLøSE SALLINGVEJ

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 464 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Indis Vanløse Sallingvej. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 jun 2022 at 20:43 Alt ok fra indis... Just eat er en helt anden sag, jeg brugte åbenbart en en tidligere ordre, hvor jeg have betalt kontant, og fik ikke muligt for at vælge betalingskort. Just eats kundeservice blev ved med at sende den samme ligegyldige mail. Suk
16 jun 2022 at 21:06 Leveringen tog 60 min. Maden var tør og kedelig, og der var over dobbelt så meget ris i forhold til sauce. Der lå frisk tomat, agurk og citron på saucen, hvilket ikke er særligt lækkert når det er blevet varmt af at ligge på saucen. Kyllingen var tør
16 jun 2022 at 17:01 Good
27 maj 2022 at 7:11 Al al for sen levering uden forklaring - det er bestemt ikke i orden. Butterchicken nogenlunde og biryani direkte trist. Har tidligere fået mad fra Indis som var ok - bare ikke i dag
27 apr 2022 at 8:31 Vi har bestilt flere gange fra indis og er glade for deres mad (har tidligere givet 5 stjerner). Denne gang bestilte vi 2 forskellige retter, min medium stærk og en mild til min kone, men den "mild" ret var meget stærk? Så ingen mad til min kone :(
27 feb 2022 at 8:48 Skuffende kvalitet i dyrehold til mad, forvent ikke den store oplevelse. Plain og kedeligt Levering fulgte ikke instruktion omkring dør Telefon og indgang igennem gården.
24 feb 2022 at 20:00 Super lækkert og meget mad. En af retterne røg i fryseren, så er der mad til en anden dag. Vi slår mave nu og venter på at vi skal spise isen.
15 jan 2022 at 10:02 Har aldrig oplevet værre levering før. På under 1 minut bliver der ringet på 5 gange.. vred man da jeg konfrontere ham med det. Børn vågnede af den konstante ringen på. Super træls